<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6104999151148383344\x26blogName\x3dOver+the+Edge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://petrareza.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://petrareza.blogspot.com/\x26vt\x3d-3967951456989083891', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


KUrang tidor ke?


Ahhh. Kekandang bila kita dah start mula buat sesuatu memang susah nak berenti. Kite pun cam tu gak la. Yela kan. Idea memang susah nak generate. Bukan selalu datang cam air. Kena perah otak nie. Kekadang rase am nak masuk je pale dlm mesin tebu. Heheheh. Tu pun kalo boleh la Hahahaha. Tapi sebenar nya, untuk menghasilkan idea yang bernas lagi ganas, anda semua perlu cukup tidow. Memang kena tidow kaw2. Tapi beragak la. Jangan sampai time keje pun nak tidow. Means kalo tidow tu, biar la sampai badan hilang letih. So when woke up badan dah selesa untuk menghasilkan sesuatu yang mengembirakan. Hehehe!!!
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

»

Post a Comment