<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6104999151148383344\x26blogName\x3dOver+the+Edge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://petrareza.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://petrareza.blogspot.com/\x26vt\x3d-3967951456989083891', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Yup!


Yes. Setelah kian lama menyimpan harapan negara, akhir nyer aku berjaya merembat kasut baru nie bagi menganti kan kasut ku yg dah koyak rabak ala ala kena gigit anjing. Hehehehe. Yela kan.. Kasut tu dah berkurun giler. Aku nie jenis beli barang sekali je 1 tahun. So kasut ada 1 je. Tu la pakai gi class, gi keje, gi kawin, gi cuti, gi main.. Mne xhancur kasut tu. Kalo wa letak tepi jln pun sure xde anjing pun yg nak kutip. Mmg hancur kaw2. Hehehe..

So kasut baru ni aku beli tadi kat Times Square. Hehehe. Kedai baru bukak. Rum 1st floor, dekat dgn Kfc, mengadap stage, sebelah escalator turun parking. Hahahah. Tgk design berkenan kat ati nie, ape lagi rembat dgn sebat la. Ape lagi mau tunggu. Hahaha. Kali nie nyer beli kulit. Xtau la leh tahan lama ke x. Hope so la. But kasut nie leh fit dgn semua suar yg aku ada. So no hal la kalo nak gi mne2 nanti. Hehehe
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

»

Post a Comment