<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6104999151148383344\x26blogName\x3dOver+the+Edge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://petrareza.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://petrareza.blogspot.com/\x26vt\x3d-3967951456989083891', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


2nd chance!


Wake up!!!! Morning nie... Yallah.. Mengeliat tak ingat dunia. Rase nak tidor je lagi. Tak cukup tidow. Huhuhu.. Bila pikir kan hal semalam rase cam nak cari je doreamon mintak time machine. Nak kembali ke masa lampau. Betul kan ape yg dah silap. Tapi!!!!!!! Time machine xwujud. Huhuhu. tu sebab manusia kena belajar dari kesilapan. Manusia tak kan terlepasa dari buat silap. Tak kira kecik ke besar. Kenapa kite xleh nak beri peluang kepada those yg dah buat silap. Maybe diorang need time to repair them self from the mistake that they had done. For me aku slalu je maaf kan org and 2nd chance tu mmg important sgt coz aku byk gak buat silap. heheheh. So aku nak org sentiasa beri aku peluang and tunjuk ajar kalo ada tersilap ape2 pun. So yg kat luar sana tu pikir masak2 and jgn pikir masak cekodok je. Just give them 2nd chance. Tuhan sentiasa akan tolong. All the best. Adios
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

»

Post a Comment