<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6104999151148383344\x26blogName\x3dOver+the+Edge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://petrareza.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://petrareza.blogspot.com/\x26vt\x3d-3967951456989083891', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Duta Band

Sunday, March 23, 2008

Hai!!!!. Berita semalam. Satu band baru yang lebih dikenali sebagai "Duta" telah menghadirkan diri mereka pada 1 majlis yang telah dianjurkan oleh sebuah institusi pengajian tinggi di jalan Sultan Ismail. Mereka telah dijemput khas sebagai juri pertandingan nyayian. Untuk berita selanjutnyer sila semak myspace diaorang.... Jangan lupa undi diorang dicarta era.... Enjoy!!!

Mula nyer kehidupan...

Saturday, March 22, 2008


Perghhh!!! Pagi yg cerah lagi indah. Mmg best giler. Selepas subuh, terus diri stand pacak camera. Bayangkan betapa cantik nayer pagi ini.....

THis What I see earLy in The Morning..

Wednesday, March 5, 2008

Arghhhh... Selamat pagi semua. Ini adalah ape yang aku nampak bila aku tengok kat tingkap sebelah katil aku setiap pagi..(kecuali pagi yang hujan!!!) Memang lawa giler.. Kalo time petang maybe lagi cun kot... Nikmati la permandangan yang susah nak jumpa kat tempat lain...Syukur la aku duduk depan KLCC.. Hehehehe

Genting Fever! 2 Mac 08'

Monday, March 3, 2008

Wow!!!! Best nyer!!! Okok. Kali ni aku dengan geng, kitaorang gerak pergi Genting. Memang dah plan lama giler!! Sekarang baru dapat gi. Kira nyer smua ada dalam 22 orang yang pergi. Memang happening giler. Havoc abis!!!! Main roller coaster, Pirate Ship, Go-Cart, Train Mine, Dragon Ride. Memang xleh bla. Ada yang xleh bla, ingatkan berani la, skali ni terus jerit nak turun!!! Hahahaha. giler abis. Abis pun x giler cam nie. Ada pulak yang naik roller coaster siap menyumpah seranah!!! Ada lak yang naik kapal kena kutuk dengan 'pakcik air teh' Hahahahahahah... Best giler!!! Selain dari membuang masa yang terlebih ni, kitaorang ada gak bawak camera. So ada lak Xtra event yang kitaorang slot in. So banyak gak gambar serta wajah mulia dari camera yang berasingan. Yang xleh bla, ada la member aku nie, naik roller coaster, pirate ship xde feeling langsung. Memang xleh bla...Ada pulak duduk sampai kerusi patah!!! Hahahahaha Siap ada adengan mengejar kabel car!!!! Hahahah. Okok. Sampai nie je. Aku dah nak tido. Nanti aku akan update gegambar yang lain. Okok. bye!!!