<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6104999151148383344\x26blogName\x3dOver+the+Edge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://petrareza.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://petrareza.blogspot.com/\x26vt\x3d-3967951456989083891', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


3 Best Movie

Tuesday, February 19, 2008
Wokeh! Ini adalah 3 best movie yang aku tengok dengan member wa. Memang best giler. Rugi besar la kalo tak tengok. Filem-filem ada lawak, gempak, power..semua la.. Ni kite sediakan review pasal filem ini..

Meet The Spartans - Memang best tahap dewa. For sure korang masuk je wayang terus gelak sampai abis citer. So bile nak gi tengok citer ni, sediakan ubat tahan gelak!!!

Dunia Baru The Movie - Best gak. Jalan citer ok. Lawak memang tak boleh bla. 'Sepuluh... dua puluh.. Penuh!!!'

CJ7 - Citer ni memang aku respect abis la. Wa solute lu Stephen Chow. Graphic power, character cun, dah la cute giler pulak tu. Ada gak babak sadih...huhuhuhuhu.. Citer ni ada moral value if compare dengan 2 citer diatas. Apun, best CJ7!!!


Happy vs Valentine 14 Feb 08'

Saturday, February 16, 2008
Happy, happy, happy!!!! Kitaorang dah dapatkan prepaid baru 'Happy Pack'. Dah la murah giler, best, senang! Yang tak boleh bla nyer, sorang beli skali 3 sim pack!!!! Janji ada sudah. Pastu kitaorang gerak gi makan kat satay kajang. Huhuhuh. Memang celebrate giler la. Orang gi celebrate Valentine tapi kitaorang gi celebrate Happy pack!!! Hahahaah. Janji best! So ape lagi. Dapatkan Happy pack dengan segera macam mee segera. Time kitaorang gi tu pun dah abis! So kitaorang lari dapatkan kat tempat lain. Hehehehe. Ape pun gi tengok kat www.happy.com.my!!!! Selamat Berhappy!!!!


Ulu Yam 23 Jan 08'

Wednesday, February 13, 2008
Yeahhhhhh!!!. Sebenar aku patut post event ini dulu. Tapi leh silap post lak. Takpe! Abaikan je. So ini adalah 1st event yg aku wat dengan geng aku. Orang lain gi Batu Caves, kita orang gi mandi kat Ulu Yam. Memang best giler!!!! Siap ada makanan. Sedap giler. Yang best nyer time kita orang lepak kat area empangan. Memang cun giler... Hope dapat gi lagi. Trima to all member aku...

Skool Day 11 Feb 08'

Tuesday, February 12, 2008
Okokok. Ini adalah keje aku dengan member aku. Kita cam nak wat 'flashmob' konon nyer. So kita decide nak pakai baju skool gi Universiti. Memang time tu, semua budak tengok pelik. Giler la!!!! Sampai lecture pun tengok pelik. Tapi yg penting, matlamat utama adalah membuat revolusi dalam sistem pemakaian ke Universiti. Nasib baik kelas aku sampai kul 12.30 je. Kalo tak abis la. Ok. Sampai ni je. Next 'flasmob' maybe lepas cuti mid sem.