<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6104999151148383344\x26blogName\x3dOver+the+Edge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://petrareza.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://petrareza.blogspot.com/\x26vt\x3d-3967951456989083891', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


KUrang tidor ke?

Tuesday, March 23, 2010

Ahhh. Kekandang bila kita dah start mula buat sesuatu memang susah nak berenti. Kite pun cam tu gak la. Yela kan. Idea memang susah nak generate. Bukan selalu datang cam air. Kena perah otak nie. Kekadang rase am nak masuk je pale dlm mesin tebu. Heheheh. Tu pun kalo boleh la Hahahaha. Tapi sebenar nya, untuk menghasilkan idea yang bernas lagi ganas, anda semua perlu cukup tidow. Memang kena tidow kaw2. Tapi beragak la. Jangan sampai time keje pun nak tidow. Means kalo tidow tu, biar la sampai badan hilang letih. So when woke up badan dah selesa untuk menghasilkan sesuatu yang mengembirakan. Hehehe!!!

WOw!!!

Thursday, March 11, 2010

Did you ever wonder when suddenly someone given a present?? HAhahah. Aku surprised gak tadi. Tak budget pun dapat chocolate. Ingat kan PS3 or iPad ke kan.. Hhehehehehe.. Aku just walk around kat times tadi. Skali ada jumpa dgn sorang awek nie. Cun? Hmmmm? Leh la.. So wa ape lagi. Tegur la. Skali dia marah beb. Wa punya ayat lagi ( pantang mengalah!) Ayat-ayat, then skali invite dia lepak kedai minum...Then sembang-sembang rupa nyer dia ada hal lak. Nak kena gerak dalam kul 8. So wa pun gi la antar ( yela! Macho beb!!! Heheheh) Then sampai je port dia, skali dia kasi wa ni. Perghhhhhhh.. Packing baik nyer.....Heaven. Hahahha.. Jarang wooo dapat present cam nie. Ape pun thx sgt2!!! Xbbukak lagi nie. Sayang nak bukak. Pada awek cun yg lagi cute tu, trim kasih sgt2...Ahhh lupa.. dia marah lagi ke???? hmmm...

Yeeeeehahahahahha

Tuesday, March 9, 2010

Ahhhhhh.. Tu dia. Sambutan ulang tahun atim! Suspek la. Ini sebenarnya sorang member wa, budak umah la kata kan. Punya lan nak wat suprise party kena gi kedai makan kul 11.30 mlm. Hahaha. Secret Recepi!!! Yang datang pun kaum kerabat terdekat je. Xyah nak kecoh2 nak wat party. Kek pun seketul je. Dgn pakaian tidow nyer, semua masuk kedai wat muka selenger je. Hhahahahha

Yang best nyer semua member ada. Walau buzy mne pun diaorang semua, member2 xkan dilupakan. Dan macam adik beradik. huhuhu.. They always be when we need for each other. So bagi saper yang nak celebrate birthday tu, aku doa kan selamat dunia akhirat. Adiosa

Yup!

Thursday, March 4, 2010

Yes. Setelah kian lama menyimpan harapan negara, akhir nyer aku berjaya merembat kasut baru nie bagi menganti kan kasut ku yg dah koyak rabak ala ala kena gigit anjing. Hehehehe. Yela kan.. Kasut tu dah berkurun giler. Aku nie jenis beli barang sekali je 1 tahun. So kasut ada 1 je. Tu la pakai gi class, gi keje, gi kawin, gi cuti, gi main.. Mne xhancur kasut tu. Kalo wa letak tepi jln pun sure xde anjing pun yg nak kutip. Mmg hancur kaw2. Hehehe..

So kasut baru ni aku beli tadi kat Times Square. Hehehe. Kedai baru bukak. Rum 1st floor, dekat dgn Kfc, mengadap stage, sebelah escalator turun parking. Hahahah. Tgk design berkenan kat ati nie, ape lagi rembat dgn sebat la. Ape lagi mau tunggu. Hahaha. Kali nie nyer beli kulit. Xtau la leh tahan lama ke x. Hope so la. But kasut nie leh fit dgn semua suar yg aku ada. So no hal la kalo nak gi mne2 nanti. Hehehe

No Body Perfect

Haiya. dah lama giler aku xpost kat blog nie. Sorry guys and gurlz. Just bz this 2 week. Byk sgt keje nak kena buat. Hehehe.. How you guys so far? Good? Sama la dgn aku. Sihat je. Just this 2 week mcm2 benda dah jadi. Kejap je. Baik buruk semua ada. But yg nak keep blaming on other people?. No one perfect. Sometimes sure late when sending some goods.. For me, i no need a person that is perfect in i nyer life. Just if they can fit me, then we stay together. That it. Wat pe nak cari yg perfect. Cukup la sekadar yg tuhan dah kasi. Jaga dan nilai diri masing2. Some time wondering gak, nak cari yg perfect, but diri sendiri pun kencing senget. Adusss... Instead thinking to finding perfect person, why not improve our self to become a better person. Ayat2 ala citer Nur Kasih la pulak. Heheheh. Anyway tu je. Hope to see ya again. Have a nice week. Tatata